ПРОСТІР "ПЕРЕZАВАНТАЖЕННЯ"

Дата публикации: Nov 09, 2021 11:29:21 AM

           Команда вчителів нашого ліцею вирішила створити для його вихованців простір для психологічного перезавантаження, який буде сприяти вільному розвитку творчої особистості та допомагатиме зняти емоційну напругу, відпочити та відволіктися від сучасних гаджетів, телефонів, планшетів тощо.

  Таким чином народилася ідея створення проєкту «Простір «ПереZавантаження», який нещодавно став учасником програми Charity Match від Zagoriy Foundation.      Наполегливість ініціативної групи вчителів КЗ «Бобрицький ліцей» у створенні простору була винагороджена успіхом – він став переможцем програми та здобув можливість подвоєння суми благодійних коштів від Благодійного фонду «МХП – Громаді». Основна умова виділення коштів фондом – активна участь громадськості. Відтак, активний збір коштів серед населення, батьків школярів, пересічних громадян та інших благодійників під час фандрейзингової кампанії гарантуватиме позитивне вирішення питання співфінансування фондом «МХП – Громаді».

«Простір «ПереZавантаження"  - нове освітнє багатофункціональне середовище, розміщене у двох суміжних кімнатах та поділене на осередки: «Я дію» (діти можуть вільно малювати, займатися відеозйомкою, буде виділено куточок блогера та фотографії), «Я думаю» (тут діти можуть пограти в настільні, напольні та розвиваючі  ігри, шахи), «Я відчуваю» (куточок для занять музикою, міні-кінотеатр), «Я відпочиваю» (створюється живий куточок, імпровізоване зоряне небо).

 В ході кампанії треба зібрати 55 тисяч гривень. І сьогодні вчителі та батьки-учасники ініціативної групи закликають всіх небайдужих подарувати дітям турботу, перетворивши їхні мрії в реальність.

Усім, хто бажає долучитися і підтримати проєкт «Простір «ПереZавантаження», повідомляємо реквізити для перерахунку коштів у безготівковій формі:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Черкаської області

код ЄДРПОУ 43084654

Банк: Держказначейська служба України м.Київ

р/р  UA268201720314291008301135407

МФО - 820172

Призначення платежу – «Для реалізації проєкту Простір «ПереZавантаження» у Бобрицькому ліцеї"